صفحه اصلی / کمپینگ و سفر / چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ
  • چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    کوهنوردی و کمپینگ | در کمپینگ ها و سفرها بهتر است از غذاهای سبک و همچنین مغذی برای مصرف استفاده کنیم.

    طبیعتا برای رفتن به کمپینگ نیز باید اصول تغذیه ای خاص آن را رعایت کرد تا هم به سلامتی مان آسیب خاصی وارد نگردد و هم سفر و کمپینگ جذاب و به یاد ماندنی را تجربه کنیم.

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    در این مطلب میخواهیم نکات مهمی و چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ به شما عزیزان ارائه دهیم.

    نکته 1: میوه و سبزیجات زیادی را بیاورید

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    مطمئن شوید که در لیست مواد غذایی کمپینگ خانوادگی ، طیف گسترده ای از میوه و سبزیجات را در لیست غذاهای کمپینگ خانوادگی خود قرار داده اید. میوه ها و سبزیجات تغذیه ای باعث تقویت انرژی شما می شوند و میان وعده هایی مناسب برای تغذیه خانواده در طول سفر در اردوگاه به شمار می آیند.

    بسیاری از سبزیجات را می توان به صورت خام مانند کرفس ، هویج ، تربچه ، خیار و فلفل میل کرد و یا برای تهیه یک میان وعده سالم در به کار برد. سبزیجات کامل یا خرد شده را در کولر نگهداری کنید و آنها را برای تهیه غذاهای خوشمزه در شب در اردوگاه در گوشت ها بپزید.

    به دلیل کپک زدن و خراب شدن ، تازه نگه داشتن میوه ها می تواند یک مشکل در طول سفر در اردو باشد. با این حال ، میوه هایی مانند سیب ، گلابی ، پرتقال ، انگور و گیلاس هنگامی که در دمای خنک نگه داشته می شوند ،دیرتر خراب می شوند.

    قبل از ترک خانه اهمیت خطرات قطع مصرف میوه و سبزیجات را به خاطر بسپارید تا به راحتی وعده های غذایی را در محل کار کمپ تهیه کنید. چندین نوع میوه را قبل از زمان مانند خربزه ، آناناس ، هلو و توت فرنگی خرد کنید و آنها را در کیسه های پلاستیکی بسته شده درون کولر یا یخچال مسافرتی خود، داشته باشید.

    نکته 2: طبخ با اجاق سنگی

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    از پخت و پز با باربیکیو و منقل اجتناب کنید یا آن را در خانه بگذارید. در عوض، با استفاده از چندین سنگ جمع شده از محل کمپ، یک اجاق گاز در فضای باز بسازید. پخت و پز با سنگهای داغ یک روش راحت کمپینگ است که همانند اجاق گاز منزلتان، در هنگام تهیه ماهی، استیک و سایر به خوبی کار می کند.

    برای پخت و پز با سنگ های داغ، و برای ساخت یک اجاق گاز در فضای باز از جعبه مقوایی و فویل آلومینیومی شروع کنید. تمام قسمت های جعبه را با فویل بپوشانید، از جمله فلپ های موجود در قسمت باز که بعداً به عنوان درب اجاق گاز برای شما استفاده می شود.

    برای چند دقیقه سنگها را در آتش کمپ خود گرم کنید و سپس آنها را در قسمت زیر جعبه قرار دهید. یک قفسه فلزی را در بالای سنگ ها قرار دهید و مواد غذایی خود را درون اجاق بگذارید ، و بسته های فلزی جعبه را برای پختن آن ببندید. غذای خود را با دقت کنترل کنید و غذای خود را کاملاً طبخ کنید. هنگامی که همه چیز برای خوردن غذا آماده است.

    نکته 3: شام را در اطراف آتش میل کنید

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    شام را باید گرم سرو کنید، مخصوصاً اگر در ماه های سردتری اردو بزنید. همبرگرها و هات داگ ها شامگاه های سنتی اردوگاه ها هستند که تهیه آن ها در آتش آسان است. برای اینکه مطمئن شوید همبرگر را به طور کامل طبخ می کنید، سوراخی در وسط همبرگر به اندازه انگشت خود ایجاد کنید.

    بعد از یک روز طولانی ورزش و فعالیت های در فضای باز ، شما و خانواده تان خسته خواهید شد و هرچه تهیه و پخت غذا راحت تر باشد، بهتر می شود از کمپینگ لذت برد!

    همیشه به یاد داشته باشید که در هنگام پخت و پز در خارج از منزل ظروف پر کاربرد مانند قابلمه و ماهی تابه را به همراه داشته باشید چرا که غذا سریعتر پخته می شود .

    نکته 4 :هوا را در نظر بگیرید

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    طبیعتا هنگامی که هوای بیرون طوفانی باشد شما نمی توانید به راحتی به پخت غذاها و یا فراهم کردن سفره و چیدن سفره در فضای باز شوید لذا قبل از سفر و قبل از چیدن سفره و اماده کردن اجاق سنگی، به هوای محل کمپ خود دقت کنید.

    نکته 5 : برای کمپ خود و همراهانتان برنامه ی غذایی بچینید

    چند پیشنهاد غذایی در کوهنوردی و کمپینگ

    در وعده های مختلف،غذاهای مشخص و از پیش تعیین شده و مفیدی را میل نمایید. این برنامه ریزی هم به افزایش اشتهای افراد در کمپ کمک می کند و هم سبب تنوع در سرو غذاها می گردد.

    فقط دقت داشته باشید از آنجایی که معمولا در کمپ ها، دسترسی به مغازه و فروشگاه های مواد غذایی دشوارتر و محدودتر است لذا حتما قبل از کوهنوردی و کمپینگ تمام مواد غذایی اولیه جهت پخت و تهیه ی غذا در کمپ را خریداری و مهیا کنید.از حمله سبزیجات،حبوبات و …

    نکته 6 : غذاهای زودتر فاسدشدنی را قبل از بقیه غذاها بخورید

    در کمپ ها حتما ابتدا به خوردن غذاهایی بپردازید که زودتر از بقیه ی آن ها دچار کپک زدگی و خراب شدن و فاسد شدن می کنند. مثلا میوه ها از جمله مواد خوراکی هستند که زودتر از سایر آن ها فاسد می شوند و نگهداری آن ها مشکل تر از بقیه است. لذا سعی کنید برنامه ریزی تغذیه در کمپینگ را جوری بچینید که به این مورد مهم دقت و توجه لازم شده باشد.

    نکته 7 : تهیه مواد اولیه سبک تر

    همانطور که همه ی ما می دانیم در کوهنوردی و کمپینگ، امکانات رفاهی محدودتری وجود دارد و لذا بایستی جهت صرفه جویی در زمان و امکانات، گوشت و مواد غذایی مناسب تری را انتخاب و خریداری کنیم که زمان پخت کوتاه تر و سریعتری دارند.

    با این کار علاوه بر سریع تر شدن زمان پخت غذا، منابع کمتری هم مصرف خواهد شد.

    نکته 8 :همراه داشتن داروهای ضروری

    داروهای ضروری را به همراه داشته باشید.سعی کنید در صورتی که افراد مسن تر و یا میانسال همراهتان به کمپ آمده اند، جهت مراقبت بهتر از سلامتی آن ها در صورتی که داروهای خاصی دارند آن ها را همراه خود داشته باشید و یا داروهای مسکن و آنتی بیوتیک رایج و پر مصرف را با خود همراه داشته باشید تا در صورت بروز مشکلات عدیده ی سلامتی، تا حدی آن را برطرف نمود.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *